Veelgestelde vragen

 • Wat is de inhoud van de voetbalshirt mystery box?

  Een mystery box van FC Surprise bestaat altijd uit een officieel voetbalshirt uit het seizoen 20-21, 21-22, 22-23 of 23-24. Dit kan van elke willekeurige club (of land) ter wereld zijn, behalve uit eigen land.

 • Wat als ik een voetbalclub of land absoluut niet wil?

  Geen probleem, je kan dit aangeven bij het opmerkingen veld op de winkelwagen pagina. Ook als je een bepaalde kleur, motief, competitie of geen landenteam wil, kun je dit ook op dezelfde manier aan ons laten weten. Wij zullen je dan een ander shirt uit onze ruime collectie sturen.

 • Kan ik een ontvangen mystery voetbalshirt terugsturen?

  Het is mogelijk om een mystery voetbalshirt zonder opgave van reden terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst. Het shirt dient in de originele staat terug gestuurd te worden, incl. de labels. Wij zullen het aankoopbedrag dan terugstorten of een nieuw shirt toesturen (als bv de maat niet goed is of de verrassing toch niet in de smaak valt ;)

  Retourneren aanmelden kan via https://account.fcsurprise.nl/

 • Zijn de voetbalshirts in de mystery box echt?

  Jazeker! We sturen alleen 100% officiële voetbalshirts!

 • Welke maten zijn er beschikbaar?

  Voor volwassenen zijn de shirts beschikbaar vanaf maat XS t/m XXL. De kindermaten zijn beschikbaar vanaf maat 110-116 tot 158-164. Check vooraf de maattabel als je twijfelt en kies voor de grootste maat.

 • Hoe snel wordt de mystery box bezorgd?

  We streven er naar de bestellling de volgende werkdag te verzenden.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Contactformulier